Nordic by Nature

Luonto tarjoilee vaihtelevia kokemuksia joka hetki. Niiden pariin pääsee kaikilla aisteilla, mieli rauhoittuu ja palaa perusasioihin. Jotta näistä kokemuksista voi nauttia, on varusteisiin voitava luottaa. Halti on syntynyt tähän tarpeeseen - tunnemme pohjoismaiden vaihtelevat olosuhteet, 40 vuoden kokemuksella.

Meille luonnon kunnioitus ja siellä liikkumisen helpottaminen ovat tärkeitä. Kuljit sitten hiihtäen, vuorenrinnettä ylös kiiveten tai samoillen metsässä. Modernin maailman hektisyydessä askel kohti metsää tai merenrantaa antaa perspektiiviä arkeen ja selkeyttää ajatusta. Uskomme näiden askelten tuomaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Neljää vuodenaikaa arvostamme, vaikka pakkanen jäädyttäisi poskipäät tai kaatosade täyttäisi vaelluskengät. Nämä, sekä ne positiivisemmatkin hetket vuodenajoista tuntee suomalainen yritys.

Haltin suunnittelun lähtökohtia ovat pohjoinen estetiikka, selkeä muotokieli sekä kestävät, korkealaatuiset materiaalit. Toimivat, käyttöä mukailevat vaatteet antavat mahdollisuuden nauttia ympäristöstä. Haluamme mahdollistaa jokaiselle oman tapansa nauttia ulkoilusta, ja sen tuomasta elinvoimasta. Tuotteemme on suunniteltu luonnon ehdoilla ja sitä ajatellen, usean tuotteemme kehittelyn takana on yhteistyö maailman parhaiden urheilijoiden kanssa.

Haltin perheeseen kuuluvat kaikenlaiset raittiin ilman koukuttamat, niin ammattiurheilijoista aktiivisiin liikkujiin. Meitä kaikkia yhdistää kunnioitus luontoon ja ulkoilusta nauttimiseen. 2000-luvun alussa Halti päätti satsata laajasti talviurheiluun ja hakea kansainvälistä näkyvyyttä ja tunnettuutta sponsoroimalla Suomen alppimaajoukkueeenja Kansainvälistä hiihtoliiton lisäksi myös pienempiä joukkueita. Tärkeä osa yhteistyötä huippu-urheilijoiden ja ammattilaisten kanssa on tuotekehitys. Ihmiset jotka elävät ja hengittävät sitä maailmaa johon vaatteet ja varusteet on suunniteltu, ovat parhaita uusien tuotteiden ja innovaatioiden ideoijia ja testaajia. He tuovat näkemyksen lajien sisältä suoraan tuotekehityskeskusteluihin ja ovat kriittisimpiä arvioimaan materiaalien ja yksityiskohtien toimivuuden todellisuudessa. Tämän vuoksi he ovat myös itseoikeutettu referenssi, vakuus tuotteiden toimivuudesta myös vähemmän vaativassa käytössä. Se mikä toimii ammattilaiselle, on riittävän hyvä myös aktiiviharrastajalle.

Haltin mallisto jakautuu neljään eri kategoriaan käyttötarpeiden mukaisesti:

Halti Outdoor -mallisto pohjautuu vahvaan kokemukseen siitä, miten selviytyä vaativissa ja vaihtuvissa olosuhteissa. Halti Outdoor-malliston vaatteet ovat korkeatasoisia, teknisiä vaatteita, varusteita ja jalkineita. Varustamme sinut matkaan kaikkina vuodenaikoina, oli lajisi mikä tahansa.

Halti Ski -malliston kehittäjät tuntevat lumen. Pohjoisen lumiolosuhteet vaihtelevat jatkuvasti, ja varusteiden käyttötilanteita on monia - niin rinteissä, kuin niiden ulkopuolellakin. Halti Ski-mallisto mahdollistaa laskemisen nautinnon vaativille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille.

Halti Multisport -malliston sydämessä on nautinto luonnon kokemisesta. Oli laji mikä tahansa, olosuhteet saattavat muuttua nopeasti. Halti Multisport-malliston vaatteet ovat kevyitä ja monikäyttöisiä, funktionaalisia kumppaneita reissuun pakattavaksi. Ne suojaavat sääolosuhteilta ja istuvat erinomaisesti.

Halti Active Lifestyle -tuo luonnon lähemmäs kaupunkia. Mallistossa yhdistyvät pohjoismainen, selkeä muotokieli, sekä Haltin ulkoiluosaaminen. Active Lifestyle -malliston vaatteet, jalkineet ja ulkoiluvarusteet ovat tyylikkäitä joka kelillä ja kadulla.

Tule kanssamme lähemmäs luontoa, satoi tai paistoi.