Tanja Poutiainen

Suomen kaikkien aikojen menestynein naisalppihiihtäjä Tanja Poutiainen aloitti lajin harrastamisen jo kolmevuotiaana. Aktiiviuransa aikana Tanja laski voittoon useamman kerran: urallaan ahkera alppihiihtäjä ehti voittaa niin pujottelun maailmancupin, kaksinkertaisen suurpujottelumestaruuden kuin olympiahopeaakin.

”Menestys ei ole tae tulevasta menestyksestä”, neuvoo Tanja tulevia urheilumaailman tähtiä. Hänen mukaansa avaimet menestykseen löytyvät nöyrästä, periksiantamattomasta harjoittelusta: ”Maailmalla kaikki tekevät töitä. Urheilijalle ole varaa antaa yhtään etumatkaa muille.”

Lajissa ykkössijalla ovat tietenkin myös oikeanlaiset varusteet. Haltin kanssa Tanja on tehnyt yhteistyötä jo vuodesta 1999.

Haltin mallistoihin hän luottaa niin lenkkeillessä, kuntosalilla kuin golfatessakin. Vapaa-ajallaan Tanja käyttää Haltin huppareita, t-paitoja ja laukkuja.

Tanjan suosikit:

1. Sofshell-takit
”Haltin takit ovat tarpeisiini täydellisiä. Softshell-takki on aina päälläni mäessä — joskus päällikerroksena, kylmemmillä säillä välikerroksena.”

2. Reput ja laukut, kuten Stadion 45 -sporttikassi
”Supernäppärä treenilaukkuna ja matkakassina. Ihanat värit saavat heti hyvälle tuulelle! Reppuja käytän myös paljon.”

3. Kvarnby-takki
”Jokakelin monikäyttöinen takki mukavalla leikkauksella. Väreistä pinkki on suosikkini.”

www.tanjapoutiainen.com