HALTIN ROADTRIP-mikrosponsorointi

Tekeekö mielesi retkelle? Haaveiletko reissusta luonnon helmaan ja kauniisiin maisemiin – yksin tai ystäviesi kanssa? Tarvitsetko matkallesi retkeilyvarusteita, entä puuttuuko matkakassastasi rahaa? Me Haltilla haluamme kannustaa sinua toteuttamaan haaveesi ja lähtemään ulos luontoon, retkelle lähelle tai kauas ja olemme päättäneet sponsoroida parhaita matkasuunnitelmia Halti varusteilla sekä mahdollisesti jopa maksamalla matkalippusi. 

Kilpailun hakuohjeet

Postaa persoonallinen kuvallinen hakemuksesi Haltin Facebook-sivulle osioon Vierailijoiden julkaisut / Visitor Posts. Kerro hakemuksessasi matkasi määränpäästä, reitistä sekä esittele matkaseurueesi. Kerro myös mikäli sinulla on aiheeseen liittyviä sosiaalisen median tilejä tai blogi. Haltin raati valitsee sponsoroitavat hakemusten sekä erityisesti kuvien perusteella. Kilpailu jatkuu toistaiseksi eli valitsemme uusia osallistujia pitkin vuotta!  

Jos tulet valituksi, sinun tehtäväsi on käyttää matkan aikana esimerkiksi Instagramiin tai Facebookiin jakamissasi kuvissa hashtageja #Halti ja #HaltiRoadTrip. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että Halti voi hyödyntää kuvia viestinnässään. 

Kilpailuun liittyvää tiedottamista, kuten sponsoroitavien valintaa voit seurata Facebookissa #HaltiRoadTrip-syötteen kautta. Instagramissa puolestaan voit seurata hashtagilla #HaltiRoadTrip mikrosponsorointiin valittujen retkeilijöiden matkan vaiheita.

 

Hae täällä!

 

#haltiroadtrip • Instagram