Halti - Pallas -sarja - HeroHalti - Pallas -sarja - Hero - Mobiili

PALLAS-SARJA

Polkuja, katuja tai sekä että – Pallas-sarja sopii molempiin

Aamun metsäkävelylle, iltapäivän kahvitreffeille, iltatulille – minne tiesi viekään, tämä sarja tarjoaa sopivat ja takuumukavat vaatteet. Niissä on käytetty bluesign®-sertifioituja ja osittain kierrätettyjä materiaaleja – kestävän kehityksen Think Ahead -ohjelmamme hengessä.

PALLAS HOUSUT

Halti Pallas Evo Naisten Xstretch Housut - Women's Xstretch Pants

Pallas Evo X-stretch Housut

Tyylikkäät housut monenlaiseen ulkoiluun! Nämä housut vastaavat nykypäivän kuluttajan tarpeisiin huippulaadukkaan materiaalinsa, huolella harkittujen yksityiskohtiensa sekä tyylikkäiden väriensä ansiosta. Housuissa on käytetty X-stretch materiaalia, joka on äärimmäisen hengittävä ja nopeasti kuivuva.

Erityisesti vaeltamiseen ja muihin aktiivisiin ulkoiluharrastuksiin suunnitellut housut soveltuvat loistavasti myös jokapäiväiseen käyttöön.

NAISET | PLUS KOKO | MIEHET

Pallas Jogger Lite Housut

Patikoimaan? Tai vain noutamaan kahvi lähikahvilasta? Näissä vapaa-ajanhousuissa on muotoillut polvet ja joustavat lahkeensuut, ja niiden rento malli sekä tekninen materiaali sopivat niin luontoon kuin kaupunkiinkin.

X-Stretch takaa mukavuuden, PFC-vapaa vettähylkivyyskäsittely käytännöllisyyden. Lisäksi housuissa on vetoketjullinen reisitasku.

NAISET | MIEHET

Halti Pallas III Warm X-Stretch Housut

Pallas III Warm X-Stretch Housut

Nämä housut ovat lämpimämpi versio tunnetuista Pallas X-Stretch -housuista. Yhtä mukavat, mutta lämpimämmät, jotta selviydyt syksyn ja kevään viileimmistä päivistä.

Valmistettu X-stretch- ja ripstop-materiaaleista ja sisäpuolella lämpöä tuova harjattu sisäpinta. Heijastavat yksityiskohdat, useita vetoketjullisia taskuja ja vyölenkit – käytännöllistä. Nämä ovat ainoat monikäyttöiset ulkoiluhousut, joita tarvitset.

NAISET | MIEHET | PLUS KOKO

Pallas II X-Stretch Housut

Nämä vapaa-ajan housut sopivat keväästä syksyyn. Hengittävissä housuissa on kestävät Cordura-vahvikkeet ja joustavaa X-Stretch-kangasta takaamassa erinomaisen liikkumavapauden.

Joustava, vyölenkillinen vyötärö takaa hyvän istuvuuden. Lisäksi housuissa on heijastavia yksityiskohtia ja paljon taskuja tarpeellisille tavaroille.

NAISET | PLUS KOKO | MIEHET

Halti Pallas Minimal Warm Housut

Pallas Minimal Warm Housut

Kaupungin kadut vai vaellus? Sinun ei tarvitse vaihtaa housuja, jos et ole vielä päättänyt. Nämä ajattomat ja minimalistiset housut sisältävät vain tärkeimmät yksityiskohdat, jotka sopivat molempiin tilanteisiin. Lämmön takaa vahva, tiheä materiaali ja harjattu vuori.

Korkea vyötäry ja muotoillut polvet puolestaan istuvuuden. Useita vetoketjutaskuja. Osittain kierrätetyn kankaan käyttö, Bluesign®-materiaali sekä PFC-vapaa vettähylkivyyskäsittely vähentävät näiden housujen ympäristövaikutusta.

NAISET

Halti Pallas Naisten Trikoot - Malli

Pallas II Trikoot

Päivitetyt retkeilytrikoot ovat oiva valinta tyköistuvia housuja kaipaavalle. Niissä on korkea, joustava vyötärö ja kaksi kätevää taskua.

Trikoissa on kahta eri X-Stretch-kangasta, ja ne ovat erittäin joustavat ja hengittävät. UPF 30 antaa lisäsuojaa.

TRIKOOT

Pallas X-Stretch Lite Housut

Nämä kevyet housut sopivat hyvin lämpimiin päiviin.

Strategisesti sijoitettu Quick Dry -materiaali optimoi kosteudenhallinnan eri lämpötiloissa. Käyttömukavuutta lisää vahvistettu joustava materiaali takamuksessa ja polvissa.

Joustava vyölenkillinen vyötärö takaa hyvän istuvuuden.

NAISET | MIEHET

Pallas X-Stretch Lite Shortsit

Pallas-housujen lyhytlahkeinen versio sopii hyvin kuumien kesäkelien vaelluksille, retkille, pyöräilyyn – ja hengailuun.

Kosteutta siirtävä Quick Dry -materiaali strategisissa kohdissa ja vahvistettu joustava materiaali takamuksessa tuovat lisämukavuutta.

Luotettavat vetoketjutaskut, joissa on runsaasti tilaa tärkeille tavaroille.

NAISET | PLUS KOKO | MIEHET

Pallas X-Stretch Lite Zip-Off Housut

Näiden housujen lahkeet voi irrottaa ja kiinnittää vetoketjuilla tarpeen mukaan. Housut sopivat hyvin vaelluksille ja retkeilyyn lämpimällä säällä. Quick Dry -materiaali siirtää hyvin kosteutta.

Joustava vyölenkillinen vyötärö takaa hyvän istuvuuden. Kapenevat lahkeet.

NAISET | MIEHET

Halti Pallas Naisten Shortsihame

Pallas Lite X-Stretch Shortsihame

Kaipaatko vaihtelua retki- tai kaupunkilookiin? Tämä tyköistuva hame tarjoaa juuri sitä – ja alla on kevyestä kankaasta valmistetut shortsit.

Quick Dry -materiaali, X-Stretch ja helman halkio takaavat joustavuuden ja mukavuuden. Joustavan vyötärön ansiosta hame sujahtaa kätevästi ylle, ja istuvuutta on helppo säätää vetoketjulla ja neppareilla.

SHORTSIHAME

Pallas X-stretch Lite Caprit

Pallas X-stretch Lite caprit ovat valmistettu kevyestä ja joustavasta Active Dry-materiaalista.

Housujen Active Dry-materiaali hengittää erinomaisesti ja siirtää aktiivisesti kosteutta iholta poispäin.

Pallas Lite caprit ovat loistava tuote kesän vaelluksille, metsäretkille, pyöräilyyn sekä muuhun ulkoiluun ja vapaa-aikaan.

NAISET | PLUS KOKO | MIEHET

Halti - Pallas Jogger - Pallas opas

PALLAS TAKIT

Halti Pallas Miesten Xstretch Takki - Men's Xstretch Jacket

Pallas Evo X-stretch Takki

Tyylikäs takki, jossa yhdistyvät ulkoiluvaatteen tekniset ominaisuudet sekä vastuullisuus. Takki soveltuu ulkoilun ja retkeilyn ohella myös arkeen ja rentoon vapaa-aikaan.

X-stretch -materiaali on äärimmäisen hengittävä ja joustava, joka mahdollistaa rajattoman liikkuvuuden ja mukavuuden koko ulkoiluhetken ajan. X-stretch on kalvoton materiaali mutta se hylkii tuulta ja vettä.

NAISET | PLUS KOKO | MIEHET

Pallas Lite X-Stretch Takki

Kerrospukeutumiseen sopivassa takissa on erinomainen lämpö-painosuhde. Active Dry -materiaali siirtää kosteutta iholta ihanteellisesti, joten takki sopii hyvin treenaamiseen, lämmittelyyn tai kauppareissuille.

Käytä sellaisenaan tai välikerrosvaatteena. Korkea kaulus tuo lisäsuojaa.

NAISET | PLUS KOKO | MIEHET

Halti Pallas Jogger Naisten Takki - Malli 1

Pallas Jogger Lite Takki

Takin nuorekas ja sporttinen ilme sekä tekniset materiaalit sopivat rentoon liikkumiseen kaupungilla ja luonnossa.

Huppu ja PFC-vapaa vettähylkivyyskäsittely suojaavat kosteudelta, UPF 50+ auringolta. Heijastavat yksityiskohdat antavat näkyvyyttä pimeällä.

NAISET | MIEHET

Pallas II X-Stretch Takki

Tunnetun Pallas-takkimme uusin versio sisältää kahta X-Stretch-materiaalia, joten se hengittää sekä hylkii tuulta ja vettä tehokkaasti.

Säädettävä huppu ja hartioilla rinkan kantohihnojen kohdalla kestävää ripstop-materiaalia.

Lisäksi joustavat hihansuut ja heijastavia yksityiskohtia.

NAISET | PLUS KOKO | MIEHET

Halti Pallas men's warm outdoor jacket blue / Halti Pallas miesten lämmin ulkoilutakki sininen

Pallas III Warm Hybrid Takki

III, Warm, Hybridi? 'Hybrid' tarkoittaa yhdistelmää: Vedenpitävää DrymaxX®-materiaalia hupussa, edessä ja olkapäillä, minne sade ensimmäisenä osuu - ja hengittävää, joustavaa stretch-materiaalia kaikkialla muualla, missä tarvitset joustavuutta.

'Lämmin' viittaa pehmeään harjattuun sisäpintaan. Ja 'III' tarkoittaa viimeisintä ja parannettua versiota tästä perinteisestä takista. Aika kätevä takki moniin ulkoilma-aktiviteetteihin kylmemmissä sääolosuhteissa, eikö totta?"

NAISET | MIEHET | PLUS KOKO

Halti Pallas Evo Naisten Xstretch Liivi - Women's Xstretch Vest

Pallas Evo X-stretch Liivi

Erinomainen valinta kesäpäivän ulkoiluun, kun takki on liikaa ja pelkkä paita aavistuksen liian vähän.

Pukiessasi liivin päällesi, pystyt liikkumaan ilman rajoja sekä tuntemaan olosi mukavaksi koko päivän. X-stretch materiaali hylkii tuulta ja vettä, ja kastuessaan kuivuu nopeasti.

NAISET | MIEHET

Pallas X-Stretch Liivi

Liivi sopii kesän lämpimiin päiviin ja viileisiin öihin. X-Stretch-materiaali hylkii tuulta mutta hengittää eikä hiosta.

Helmassa on yhdellä kädellä käytettävä kiristysnyöri, joten istuvuutta on helppo säätää.

Heijastavat yksityiskohdat takaavat näkyvyyden.

NAISET | MIEHET

Pallas Välitakki

Kerrospukeutumiseen sopivassa takissa on erinomainen lämpö-painosuhde. Active Dry -materiaali siirtää kosteutta iholta ihanteellisesti, joten takki sopii hyvin treenaamiseen, lämmittelyyn tai kauppareissuille.

Käytä sellaisenaan tai välikerrosvaatteena. Korkea kaulus tuo lisäsuojaa.

NAISET | MIEHET

Halti Pallas Minimal Warm Takki

Pallas Minimal Warm Takki

Tässä on moderni ulkoilutakki, joka on varustettu rennolla ja ajattomalla istuvuudella sekä minimalistisella designilla. Se sopii erinomaisesti retkeilyyn, kaupungille ja päivittäiseen käyttöön. Pidempi helma tuo lisäsuojaa, ja sivuvetoketjut tekevät siitä helppokäyttöisen.

Huppu ja hihansuut ovat myös säädettävissä, joten voit mukauttaa takin tarpeisiisi. PFC-vapaa vettähylkivyyskäsittely on hyvä lisä siinä vaiheessa kun sää muuttuu sateisemmaksi.

NAISET

Halti Pallas Minimal Thermal Anorakki

Pallas Minimal Thermal Anorakki

Uusi, suloinen ja pehmoinen anorakki on liittynyt Pallas-sarjaamme. Se sopii mainiosti syksyn ulkoiluun ja toimii myös kerrospukeutumisessa, kun päivät alkavat viiletä.

”Minimal” tarkoittaa vähemmän yksityiskohtia, vähemmän helposti rikkoutuvia osia ja vähemmän ympäristöä kuormittavia tekijöitä valmistuksessa (lue tuotetiedosta lisää). Mutta - enemmän lämpöä, höyhenenkevyttä mukavuutta ja modernia istuvuutta.

NAISET

Halti Pallas Warm X-Stretch Takki

Pallas Warm X-Stretch Takki

Tämä takki on lämpimämpi versio Pallas X-stretch -takista. Siinä yhdistyvät kaksi erilaista X-stretch-materiaalia, jotka tunnetaan joustavuudestaan, tuulenpitävyydestään, kosteudenkestostaan ja erinomaisesta hengittävyydestään. Pehmeä harjattu sisäpinta tarjoaa lisälämpöä. Tämä mukava ulkoilutakki on täydellinen valinta tiedostavalle ulkoilijalle: siinä on käytetty tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalia ja bluesign®-sertifioitua kangasta.

NAISET | MIEHET | PLUS KOKO